Coş gol
 x 

Cosul este gol

Total 0,00 lei

Livrare

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face atat pe teritoriul Romaniei cat si pe intreg teritoriul Uniunii Europene, prin intermediul unor firme de curierat rapid. 

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 30 zile, putand fi modificat in cazul produselor realizate pe comanda la cererea clientului, cu acordul prealabil al acestuia. Pentru a vedea cat timp este necesar pentru a primi un produs va rugam sa cereti informatii unui consultant BratariCharm. BratariCharm isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare pe teritoriul Romaniei sunt: 

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 RON 

- 20 RON pentru comenzile cu valoarea de pana la 250 RON

Pentru livrari in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare – cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) si ca acesta este (sunt) conform cu comanda.

BratariCharm isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BratariCharm care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BratariCharm  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BratariCharm  de la acest client.

Meniu